Söndag

Usch vilket väder det har varit idag, iallafall i förmiddags. Och då skulle vi självklart ut på en obligatorisk promenad. Så min dag började inte toppen-bra direkt men den har bara blivit bättre! Vi var på en promenad runtom Concorde, vi var bland annat och kollade på presidenthuset, riksdagshuset och lite så. Det var jobbigt i början för då regnade det och blåste och det var bara så kallt och jobbigt. Sen slutade det regna och då blev allt bättre. Det blev trots allt en liten trevlig promenad! 

Efteråt åkte vi till 10:e för att äta lunch. Det är där vi ofta är för lunch/brunch för där finns en massa små, häftiga caféer och så. Vi åt på The Sunken Chip hette det, ett ställe där de har fish and chips! Åh det var underbart. Supergott verkligen!! Rekommenderas. 

Nu har vi nyss kommit hem, trötta och blöta. Jag är så himla trött för jag gick och la mig sent igår och gick upp tidigt imorse, extra tidigt till och med eftersom man ställer om klockan. Så nu ska jag kolla lite grey's, ta en powernap och sen plugga matte ikväll för jag har prov på onsdag! Allt som allt har detta varit en jättebra helg och vi har redan börjat planera nästa helg, då vi har extra lång helg, och det ska också bli en jätterolig helg! 



Mina fina vänner