Första dagarna

Nu har vi varit här i 2 och en halv dag och jag älskar Paris! 
I fredags anlände vi på eftermiddagen och på kvällen gick vi lite längs Champs-Elysées (en stor shoppinggata som går ner ifrån triumfbågen med en massa dyra affärer) och åt på en restaurang som mamma och pappa brukade äta på när de bodde här för typ 20 år sedan. Väldigt goda pizzor, gå till Pizza Pino på Champs-Elysées och ät pizza om ni är här någon gång! 
 
På lördagsmorgonen var det sedan ett välkomsmöte för några av eleverna och det var också trevligt. På kvällen träffades nästan alla de svenska eleverna för att vänta på värdfamiljerna som skulle hämta oss då på lördagkvällen. Mamma och pappa följde med oss hem till vår värdfamilj och de är supertrevliga! Jag älskar våra rum, mitt rum ligger precis efter ebbas (med ett öppet "valv" emellan) och sen ett badrum efter mitt rum som är vårt eget! Huset ligger på en liten gata lite utanför Paris (de flesta elever bor i familjer precis utanför Paris), och det ligger bakom en låst grind. Så från utsidan ser det inte mycket ut men det är mycket större när man kommer in på insidan och de har en trevlig trädgård och allt! Ska visa bilder senare på våra rum.
De har en fransk bulldog i familjen, lite ironiskt. Han är snäll och söt men galen och rusar runder i hela huset och är lite läskig haha. Jag ser Ebbas säng från min säng så jag sitter här och skrattar när han hoppar upp i Ebbas säng och hon blir rädd men sen rusar han in till mig istället och då är det inte så kul längre. 
 
Franskan går hyfsat bra änsålänge måste jag nog säg, jag förstår inte när folk pratar med varandra för då pratar de så himla snabbt och slarvigt men när de pratar med mig och Ebba säger de det långsammare och på ett enklare språk antar jag, och sen får de upprepa typ tre gånger innan vi förstår också. Ibland bara nickar vi och "oui, oui, d'accord (=ja, ja, okej)" och typ låtsas förstår haha men jaja, vi har bara varit här i två dagar så om ett år kommer vi klara detta galantas (hoppas vi). 
 
Imorgon börjar skolan lite smått men vi har introduktionsvecka hela första veckan så riktiga skolan börjar inte förrän nästa vecka. Vi får våra scheman imorgon så då ska jag lägga upp en bild på det (hoppas det är bra så att jag kan göra min klass där hemma avundsjuk). 
 
Jag och söta mammi
Jag och söta ebbi
 
Ska försöka skriva minst en gång per dag så fortsätt kolla in här lite då och då! 
Saknar er där hemma trots att det bara gått två dagar <3