Vackra Paris

 
 
 
 
 
Igår var en väldigt mysig och trevlig kväll. Jag, Ebba, Lovisa, Allis och Isabella köpte baguetter, ost, salami, nutella m.m. och satte oss på en liten ja, gräsplätt vid Seine. Vi picknickade och pratade och hade såå mysigt! 
Vi åkte inom Champs-Elysées också  en sväng och satt där på en bänk och pratade och kollade på människor. Vi gav också det som blev över av maten till en hemlös man och sin hund, han blev jätteglad!!
Sen såg vi värsta stora ungdomsgänget som stod och hängde där på gatan så vi ställde oss lite i närheten för att se vad som hände. Fransmän är verkligen mer outgoing än svenskar alltså! De kom fram och pratade med oss och frågade om vi ville med på en fest eller något, men sen gick de bara och vi tappade bort dem. Sen såg vi ett till gäng som kom lite efter så vi tänkte att de kanske skulle på samma fest, fast ingen av oss vågade gå fram till dem och fråga så vi stod mest bara och väntade. Vilket visade sig vara en bra strategi för de kom till slut fram till oss sen haha. Aja, det blev ingen fest och sen åkte vi hem, men man kanske ska hänga på Champs-Elysées på lördagkvällar och bli uppraggade av nåt franskt ungdomsgäng så kan man följa med på fest? Vem vet? 

Idag ska jag plugga hela dagen inför mina prov i veckan. Tråkigt men sant
 
Förresten har jag och Ebba skaffat en Paris-instagram som ni jättegärna får följa om ni är intresserade! @twinsinparis @twinsinparis