besök från Sverige

Igår efter skolan (och efter lite kollande i affärer för att fördriva tiden) träffade vi Henok som är här några dagar med sin klass! Det var så kul att träffa någon hemifrån, vi är inte jättebra vänner med Henok men det var ändå så himla roligt! Vi satt vid Seine och åt nutella/banan-crêpes och bara pratade och så. Jättemysigt och trevligt, Henok är så gullig och snäll!
 
Kändes lite konstigt för sen åker han hem till Sverige igen och lever sitt vanliga liv och så stannar vi kvar här, och lever vårt "vanliga" liv här istället. Gud vad konstigt och roligt (och tråkigt och sorgligt) det kommer bli att åka hem sen i juni, men det tar vi då, det är fortfarande lång tid kvar. 
Crêpen var godare än vad den kanske ser ut, lovar
 
 
 
Nu har jag och Ebba precis kört ett litet träningspass här hemma för vi orkade inte åka till utegymmet (+ att det säkert var blött i gräset sååå) och nu ska jag hoppsa in i duschen. Efter lunch idag ska vi till Montmartre och shoooppaaa och sen ikväll ska vi picknicka och äta nutella, kakor, glass och annat liknande till middag. Bra dag och kväll känner jag.