Spontant är bra

Igår (fredag) slutade vi tidigare än vad vi skulle ha gjort så jag, Allis, Rut och Ebba satte oss på ett Strabucks vid Palais Royal. Vi pluggade och drack kaffe (chai latte för min del) i några timmar. Jag fick inte så mycket plugg gjort men det var mysigt. 
 
Senare på eftermiddag åkte jag till Mederic, där svenska grundskolan och kyrkan ligger (gatan heter Mederic så det är därför vi kallar det för Mederic). Jag och resten av elevrådet var där lite tidigare för att fixa med allt inför taco-kvällen! Matkommittéen var där och lagade tacosen, vi ställde i ordning bord och fixade lekar osv. Det blev en väldigt rolig kväll, tacosen var god fastän den inte smakade riktigt som hemma. Vi lekte lekar och det var så roligt att vara med alla SSPare!! Tycker om alla så mycket. 
 
Efteråt, vid 10 kanske, var vi några som åkte vidare. Vi åkte till Concorde där de har ett tillfälligt pariserhjul som vi har tänkt åka så vad passade bättre igårkväll än att göra just det. Det var så mysigt, Concorde ligger typ i mitten av Paris och vi såg i princip alla monument som man kan se i Paris uppifrån hjulet. Eiffeltornet, triumfbågen, Notre Dame, Sacre Coeur. Det var jättehäftigt! Vi ville vara uppe i hjulet när Eiffeltornet började glittra, vilket den gör prick varje timme på kvällen, så vi väntade på det och sen självklart börjar det glittra precis när vi gått av. Aja, det var roligt, vi gömde oss i vagnen när vi kom ner för att vi skulle få åka ett varv till men vi lyckades inte. 
 
Efter det visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi gick uppför Champs Elysées som ligger i rak linje från Concorde. Väldigt mysigt iallafall. Det var nära att vi hyrde cyklar också men det blev inte så. Vi gick iallafall upp till triumfbågen och tänkte gå upp i den men den stängde redan vid halv 11.
. Sen började vi gå mot La Défènse, som också ligger i rak linje om man fortsätter från Champs Elysées, men vi orkade inte gå hela så vi hoppade på metron istället. Åh det var så mysigt och roligt igår, ett jätteroligt gäng verkligen!! Så kul att vi bara "åh vad ska vi göra, vad finns det ens att göra" när vi liksom är i Paris?!! En sak om man är i Hässleholm men hallå Paris. Det finns så mycket att göra. Längtar tills det blir varmt, då ska vi hitta på en massa fler roliga grejer. 
 
På vägen hem med trammen hoppade vi av på Allis och Lovisas station, den innan min och Ebbas, som ligger precis vid ett litet McDonald's. Det var stängt men vi ville ha glass så vi gick genom McDriven och köpte varsin glass. Jättemysig och rolig kväll ännu en gång!
 
 
Nästan hela gänget utom Allis och Ebba (och Rut)
Champsan och Triumfbågen
 
 
 
 
Idag ska jag till Montmartre med min franskagrupp som en liten frivillig helgaktivitet. Sen ska vi gå på en fransk bio någonstans där på en liten biograf. Mysigt!