Jul på Jamaica

Hejsan hejsan allihopa! God jul! 
Vi är med familjen på Jamaica och har det väldigt trevligt! Vi firade lite jul igpr och idag, igår var vi ute med en katamaran och åkte till ett vattenfall i närheten här som vi klättrade i! Det var riktigt roligt och häftigt! 
Klockan är 8 på kvällen här nu och jag börjar bli trött haha. Vi ligger 6 timmar efter här så det är mitt i natten för mig nu. Jag borde ha vant mig nu, men vi har lagt oss vid 9 varje kväll och vaknat vid 6 varje morgon så det blir bara en (ond?) cirkel av det haha. Men jag tycker det är skönt att vara uppe tidigt speciellt, vi har varit uppe och gymmat eller spelat tennis innan frukosten öppnar vid 7. Receptionisten tyckte vi var lite väl hurtiga som var uppe vid 6 och skulle spela tennis. 

Här kommer iallafall några bilder som jag tagit hittills! Imorgon är sista dagen på Jamaica och sen på lördag (Malvas födelsedag!!) åker vi till Miami var vi åker med en kryssning på söndag. Det ska bli roligt, har aldrig varit på kryssning innan! 
Jag som är liten eller sängen som är stor?
Spelar plump på balkongen 
Ebbisen
Upp och träna tidigt!! Självklart!
Saknar bara Malvisen annars så 

Sorry sorry för den dåliga kvalitén men bilderna är tagna med min telefon som suger och som dessutom fått en stor svart blobb på skärmen sedan jag tappade den häromdagen:))))

Ciaoo