Fredag

I fredags spelade vi fotbollsmatch på rasten mot fransmännen, det var vår andra match i gruppspelet och vi förlorade tyvärr denna gången också. Vårt svenska kill-lag vann däremot sin match i torsdags så svenskarna har fortfarande chans att gå vidare (tekniskt sett har vi det med eftersom vi har en match kvar att spela men troligtvis är vi redan ute haha)! Vi hade fint väder när vi spelade iallafall. 

Efter skolan var vi några som köpte glass och satte oss framför borgmästeriet i Neuilly (kommunen där vår skola ligger) och solade, pratade, åt glass. Sen spontanåkte vi med en liten jättesöt mini-buss! Jag har sett såna lite överallt i Paris och alltid velat åka med en för de är så söta, så då gjorde vi det! Vi åkte en liten runda och hoppade av vid metron sen. Senare på kvällen var jag och Ebba på gymmet med Allis och Lovisa, vi gick på ett zumba-pass! Det var kul och inte sååå jobbigt denna gången. Där är några olika instruktörer och hon vi hade i fredags är den roligaste och bästa. 

Efter middagen åkte jag, Ebba, Lovisa och Allis till trocadero och Eiffeltornet! Vi hade köpt med oss lite smått och gott och satt nere vid Seine och picknickade lite. Väldigt mysigt! Det bästa är att Eiffeltornet börjar blinka/glittra varje timme på kvällarna, det så verkligen så fint och det var så sjukt ändå att vi satt vid Eiffeltornet och hade picknick och liksom det är vår vardag??? 
Här kommer lite bilder från våra små äventyr i fredags. 






Ser ni hur det glittrar!! 

Kommentera här: